Úvod » Noty » Koledy » MS Great Piano Solos - The Christmas Book


MS Great Piano Solos - The Christmas Book


Číslo produktu: HN112165
Výrobce: MS
naše cena:
517 Kč (19 EUR)

do košíku:

Tato kniha obsahuje notový záznam děl určených pro klavír. Zařazena jsou nejznámnější díla klasické, popové jazzové, bluesové nebo filmové hudby.

Seznam skladeb:

All I Want For Christmas Is You [Carey, Mariah] [Afanasieff, Walter]

Angels From The Realms Of Glory

Auld Lang Syne

Ave Maria [Gounod, Charles]

Away In A Manger

Blue Christmas [Presley, Elvis]

Christmas Alphabet

Dance Of The Sugar Plum Fairy (The Nutcracker Op.71) [Tchaikovsky, Pyotr Ilyich]

Deck The Halls

Ding Dong! Merrily On High

Fairytale Of New York [Pogues, The] [Maccoll, Kirsty]

Frosty The Snowman [Ronettes, The]

God Rest Ye Merry, Gentlemen [Traditional]

Greensleeves [Story, Liz]

Happy Xmas (War Is Over) [Lennon, John]

Here Comes Santa Claus [Lewis, Ramsay]

Home For The Holidays [Como, Perry]

I Believe In Father Christmas [Lake, Greg]

I Wish It Could Be Christmas Every Day [Wizzard]

Infant Holy, Infant Lowly

It Came Upon A Midnight Clear

It's Gonna Be A Cold Christmas [Dana]

Jesu, Joy Of Man's Desiring (Cantata BWV 147) [Bach, Johann Sebastian]

Jingle Bells

Joy To The World [Handel, George Frideric]

Let There Be Peace On Earth

Lullaby [Brahms, Johannes]

Mary's Boy Child

Mistletoe And Wine [Richard, Cliff]

Northumbrian Lullabye [Dalglish, Malcolm]

O Come All Ye Faithful

O Holy Night (Cantique de Noel) [Adam, Adolphe]

Once In Royal David's City

Panis Angelicus [Franck, Cesar]

Peace [Jones, Norah]

Please Come Home For Christmas [Eagles, The]

Silent Night

Step Into Christmas [John, Elton]

The First Noel [Brickman, Jim]

The Holly And The Ivy [Winston, George]

The Lamb [Tavener, John]

The Power Of Love [Frankie Goes To Hollywood]

To The Evening Star (Tannhauser) [Wagner, Richard]

Walking In The Air (The Snowman) [Jones, Aled]

Winter (The Four Seasons) [Vivaldi, Antonio]